Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στόχος σου οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές, ΤΕΦΑΑ και Πυροσβεστική; - Προετοιμάσου σωστά!

Μπες στο team του Νικόλαου Γιαννουλάκη
Αν ο στόχος σου είναι η εισαγωγή σε Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστική και ΤΕΦΑΑ, η σωστή αθλητική προετοιμασία αποτελεί ένα σημαντικό σκαλοπάτι, που παρέχει υπεροχή στον υποψήφιο και σε συνδυασμό με τη μελέτη, θα

εξασφαλίσει την επιτυχία σου.
Ο προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης καλύπτει απόλυτα το κομμάτι της αθλητικής προετοιμασίας στη Βέροια και με σωστό προγραμματισμό και την πολυετή του εμπειρία του στο στίβο, βοηθάει τον υποψήφιο να εισαχθεί στη Σχολή της προτίμησής του.

Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου και στο γυμναστήριο «time4GYM», όπου με ατομικό πρόγραμμα που βγαίνει για κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που θα επιλέξει και με το επίπεδό του, βελτιώνεται η δύναμη και η αντοχή του, καθώς και τα μηνιαία τεστ προόδου.
Ο υπεύθυνος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Προπονητική και στον Κλασσικό Αθλητισμό, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του Δεκάθλου (100μ - άλμα εις μήκος - σφαίρα - άλμα εις ύψος - 400μ - 110μ εμπόδια - δίσκος - άλμα επί κοντώ - ακόντιο - 1.500μ) με το σύλλογο Φίλιππος Βέροιας.

Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560
facebook: Αθλητική προετοιμασία για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές και ΤΕΦΑΑ Βέροια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ