Quantcast

http://picasion.com/

Νεαροί αθλητές του στίβου στον Δήμαρχο Βέροιας ενόψει της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας

Τους νεαρούς αθλητές στίβου, Ελένη Ιωαννίδου και Άνθιμο Κελεπούρη, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Νίκο Κελεπούρη, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εν όψει της συμμετοχής των
αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που θα πραγματοποιηθούν 5-21 Οκτωβρίου 2018 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όπου η Ελένη Ιωαννίδου θα αγων ιστεί στα 800μ. στην κατηγορία των Κορασίδων ενώ ο Άνθιμος Κελεπούρης στα 5.000μ. βάδην στην κατηγορία των Παίδων.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη και τους δυο αθλητές για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, σημειώνοντας πως η συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη και για το λόγο αυτό θα πρέπει να νιώθουν διπλά περήφανοι που εκπροσωπούν τη Βέροια και την Ελλάδα στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Από την πλευρά τους, ο προπονητής και οι αθλητές ευχαρίστησαν τόσο το Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ, Στέργιο Διαμάντη, για την έμπρακτη υποστήριξη της προετοιμασίας τους από το Δήμο η οποία έλαβε χώρα με τη μορφή χορηγίας αθλητικού υλικού από το ΚΑΠΠΑ του Δήμου Βέροιας.

Τέλος, ο κ. Βοργιαζίδης ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές στην προσπάθεια τους νε επιτύχουν τους στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ