Quantcast

http://picasion.com/

Ανατροπή στη ΝΔ Ημαθίας: Αποχωρεί από την πολιτική ο...

Ξαφνική αποχώρηση - Ποιοι τρίβουν τα χέρια τους;
Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ στην Ημαθία. Ένας πολύ γνωστός πολιτικός, που ήταν από τους εκλεκτούς του κόμματος για μια θέση στο ψηφοδέλτιο αποσύρεται οριστικά από την πολιτική. Την
ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος προσωπικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση.

Ο λόγος για τον γνωστό πολιτικό από την Αλεξάνδρεια Νίκο Λιολιόπουλο, ο οποίος παρ' όλο που είχε αξιολογηθεί με επιτυχία από το μητρώο στελεχών και είχε φτάσει μια ανάσα από το χρίσμα του υποψηφίου Βουλευτή, αποχωρεί με μπηχτές και φαρμακερές ατάκες. Δεν διστάζει μάλιστα, να τονίσει πως απέτυχε προσωπικά και ότι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο βρίσκεται μέσα στον απόλυτο βούρκο.


Όπως είναι λογικό, μια τέτοια πολιτική εξέλιξη, μόνο αδιάφορους δεν αφήνει κάποιους άλλους «γαλάζιους μνηστήρες» από την Ημαθία, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς ο Λιολιόπουλος δεν διεκδικεί πλεον θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 
«Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να σας ανακοινώσω μια απόφαση που πήρα και να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας όπως πολύ μου αρέσει να κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσω εντελώς την ενασχόληση με την πολιτική από οποιοδήποτε μετερίζι και αν ήταν αυτή ως σήμερα. Όσο και αν την αγαπούσα, οφείλω να παραδεχτώ πως απέτυχα.

Κυριότεροι λόγοι της αποτυχίας μου είναι:

- Το γεγονός ότι οι απόψεις που εχω διαμορφώσει είναι μειοψηφικές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον τόπο όπου είμαι αναγκασμένος να ζω.
- Η πολιτική κατάσταση στη χώρα όπως διαμορφώνεται είναι εντελως απογοητευτική ιδιαίτερα στον χώρο του μεταρρυθμιστικου προοδευτικού φιλελεύθερου κέντρου όπου ανήκω. Ακόμα χειρότερα δε είναι τα πράγματα σε τοπικό επίπεδο. Ο απόλυτος βούρκος....
- Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να μην αντιδρώ σε όλα τα άσχημα που βλέπω γύρω με τελευταίο κρούσμα ένα σκάνδαλο στο Δήμο μας με την έκδοση ενός βιβλίου. Μου έχει δημιουργηθεί η βεβαιότητα πως για κάποιο κοσμο περισσότερο μοιάζω με γραφικος .
- Το γεγονός ότι αποφάσισα να ασχοληθώ ο ίδιος με τα παιδιά μου και ιδιαίτερα με τον Βασίλη και τον τιτάνιο αγώνα που δινει, εγκαταλείποντας στην πράξη την επιχείρηση μου, μου στέρησε την ελευθερία κίνησης και την οικονομική άνεση Η ενασχόληση με την πολιτική προϋποθέτει να είσαι πρώτα καλά τακτοποιημένος και φυσικά οικονομικά άνετος. Αυτό το αγνόησα βλακωδως.
- Παρά το γεγονός ότι η ένταξη μου στο μητρώο της νέας Δημοκρατίας και η άνοδος μου σε πολύ υψηλά κλιμάκια στο κόμμα, μου έδωσε φτερά και με ενθουσίασε, η αντιμετώπιση που είχα σε τοπικό εσωκομματικό και όχι μόνο επίπεδο ήταν τέτοιας ασχήμιας που ακόμη δεν μπόρεσα να την ξεπεράσω και ούτε θα τα καταφέρω ποτέ αφού έχω ξεμείνει εντελώς από δυνάμεις. Δεν ήμουν φτιαγμένος για αυτά.

Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω πως αν και μου αρέσει πολύ η επικοινωνία εδώ με πολλούς από εσάς και έχω ανταπόκριση που θα ζήλευαν πολλοί, θα προσπαθήσω να απέχω και από τον πολιτικό σχολιασμό αφού δεν έχει κανένα νόημα για μένα πια. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την ανοχή σας. Δυστυχώς ο κόσμος του facebook δεν έχει καμία σχέση με τον έξω κόσμο.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ