Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε» με αγωγή εναντίον Μένιου Φουρθιώτη και «Ε» ο Βεροιώτης δικηγόρος

Τι αναφέρει στο «διάγγελμα» μέσω facebook ο Θάνος Καρατσιώλης
Σε αγωγή κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του τηλεοπτικού καναλιού «Ε» προχώρησε την Τετάρτη ο Θάνος Καρατσιώλης. Ο Βεροιώτης δικηγόρος ενημέρωσε για την κίνηση

στην οποία προέβη, μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Όπως αναφέρει, η αγωγή κατατέθηκε λόγω των δυσφημιστικών σχολίων που αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του σε εκπομπές, κατά την περίοδο του Ιουνίου 2017. 
«Ήρθε και η ώρα του κυρίου Φουρθιώτη, όπως ήρθε κατά καιρούς και για άλλες διάσημες τηλεπερσόνες, να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του και θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο.


Μάλιστα, όπως δήλωσε, το ποσό που θα εκδικαστεί θα το διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, ενώ έκλεισε με τον δικό του καυστικό τρόπο και προειδοποιώντας πως έρχονται και άλλες αγωγές, εναντίον ηθοποιών και ανθρώπων της τηλεόρασης που δεν ήξεραν όπως είπε με ποιον έμπλεκαν. Δείτε το βίντεο:


2 σχόλια:

  1. Το έπιασε το νόημα ο τυπος.. κάθεται λέει και γράφει ότι του ερθει και μετά περιμένει ποιος θα τον κράξει για να του κάνει μήνυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε ρε παιδια;;; τι επαθαν αυτοι και μαλωνουν;;;;;θα εχουν σοβαρους λογους ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ