Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά της Βέροιας

Το απόγευμα της Πέμπτης 27ης Σεπτεμβρίου τελέστηκε στο Δημοτικό Στάδιο, από τον πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο, ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Ποδοσφαιρικού Σωματείου της Βέροιας. Ο π. Διονύσιος ευχήθηκε στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το διοικητικό συμβούλιο των
«κυανέρυθρων», δύναμη και υγεία, με τη βοήθεια του Θεού. Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Στέφανος Αποστολίδης τον ευχαρίστησε από καρδιάς, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ευχόμενος δύναμη και ψυχή στους παίκτες, ενόψει της έναρξης του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ζητώντας παράλληλα από τους φιλάθλους της «Βασίλισσας του Βορρά» να βρεθούν την Κυριακή 30η Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Γιαννιτσά.

Μετά τον αγιασμό παρουσιάστηκε και η νέα εμφάνιση της ομάδας μας, στα χρώματα του βυσσινί και του μπλε, με μεγάλο χορηγό την εταιρεία Foodballer.











1 σχόλιο:

  1. Καλή αρχή και

    προσοχή στη νέα διοίκηση. Κάποτε κάποιοι έχασαν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ