Quantcast

http://picasion.com/

Οι αφέλειες είναι ξανά στη μόδα

Δεν είναι το πιο εύκολο (ή βολικό) χτένισμα στον πλανήτη. Αλλά τώρα που επιστρέφει ως κουπ, μπορούμε να αρχίσουμε τουλάχιστον να φλερτάρουμε με την ιδέα. Βλέπουμε τα μοντέλα και τα χαζεύουμε, μαζί με τα εξώφυλλα, τις απονομές βραβείων, οπουδήποτε συγκεντρώνονται φρέσκα
πρόσωπα και διαπιστώνουμε ότι τα πρόσωπά τους είναι πλαισιωμένα από ένα περιποιημένο κάδρο. Τι σημαίνει αυτό; Aφέλειες, σχεδόν πάνω από τα φρύδια, ούτε πιο χαμηλές, σίγουρα όχι πιο κοντές, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και δεν θέλεις να δεσμεύεσαι, πολύ απλά γιατί γνωρίζεις ότι βαριέσαι τόσο εύκολα.

Μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε μια μικρότερη ή μεγάλη αλλαγή στο κεφάλι μας, ειδικά τώρα που σιγά-σιγά ο καιρός θα αλλάξει και μπορούμε να πειραματιστούμε με ένα νέο σχέδιο. Αν θα μας βολέψει; Προσοχή! Οι ασφάλειες δεν είναι για όλες τις γυναίκες, οπότε καλύτερα να περιμένουμε μέχρι τη μέρα που θα νιώσουμε έτοιμες για το χρυσό ψαλίδι.

Πηγή: clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ