Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Cantina Go»: Σούβλες και ψητά της ώρας κάθε μέρα - Και σε σάντουιτς από 2€!

Για περαστικούς και για καθιστούς!
Σούβλες καθημερινά; Με κεμπάπ και κοκορέτσι; Και τα πάντα από της ώρας; Και όλα και σε σάντουιτς; Και για τους οδηγούς που θέλουν να περάσουν να τα πάρουν; Και για όσους θέλουν να καθίσουν εκεί; Αυτά στη Βέροια μόνο στο νέο «Cantina Go», την πρώτη drive-through καντίνα που «πάρκαρε» στον Περιφερειακό!
Είσαι περαστικός με το αυτοκίνητο, θέλεις να πάρεις φαγητό για το σπίτι αλλά χωρίς καν να χρειαστεί να παρκάρεις και να κατέβεις; Φτάνεις, σταματάς στο παράθυρο, δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις από τη θέση του οδηγού... έφυγες!
Θέλεις να πάρεις την παρέα σου, να καθίσεις και να απολαύσεις σούβλες, κρεατικά, μεζέδες, κρύες μπύρες και τσίπουρα; Για εσάς έβγαλε και τραπεζάκια σε πολύ ωραία μπαλκονάκια! Φτάνεις, παρκάρεις άνετα και απολαμβάνεις!

Στο «Cantina Go» θα βρούμε καθημερινά σούβλες, κεμπάπ και κοκορέτσι και ψητά της ώρας, σε μερίδες και σε σάντουιτς από 2€!

Έφαγες και τώρα θέλεις το καφεδάκι σου ή η παραγγελία για την παρέα ή τη δουλειά έχει και καφέ και φαγητό; Με το «Coffee Go - Cantina Go» οι αποστάσεις μηδενίζονται και δε χρειάζεται να σταματάς σε διαφορετικά σημεία, μπες - βγες από το αυτοκίνητο... Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go», δίνεις παραγγελία καφέ και κάθε είδους ροφήματα, παραλαμβάνεις, συνεχίζεις λίγα μέτρα, σταματάς στο παράθυρο «Cantina Go», δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις, έφυγες! 
Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να τηλεφωνήσετε στο 2331062623 ή 6983224701, να δώσετε την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε.
Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Και στο facebook ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ