Quantcast

http://picasion.com/

Οι 6 λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν μετά τις διακοπές

Ποιος δεν γνωρίζει ένα ζευγάρι που χώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών ή αμέσως μετά; Είναι συχνό φαινόμενο στις σχέσεις των ζευγαριών, πολύ συνηθισμένο και στη Βέροια! Οι ειδικοί, που δεν αφήνουν τίποτα πια χωρίς μελέτη και ανάλυση, μας ενημερώνουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο και μπορεί να
υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Οι εξηγήσεις λοιπόν σύμφωνα με τους ειδικούς είναι οι εξής:
1. Πολλά ζευγάρια, που στην καθημερινότητα τους βλέπονται λίγο, στις διακοπές είναι μαζί συνέχεια κι αυτή η εντατική συνύπαρξη φέρνει εντάσεις.

2. Η αγωνία των ζευγαριών να μην πάνε μόνα τους διακοπές, γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, τα κάνει να διαλέγουν παρέες, που στην πόλη δεν θα τους έλεγαν ούτε καλημέρα, νομίζοντας ότι η δυστυχία της μονότονης ζωής τους θα εξαφανιστεί.

3. Πολλοί έχουν την αγωνία να μετατραπούν από σύντροφοι σε εραστές κι αυτό φέρνει το γνωστό «άγχος της επίδοσης», που έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον έρωτα. Επιπλέον, παρατηρείται ο ψυχαναγκασμός του οργασμού, το να κάνω σεξ οπωσδήποτε, το να φλερτάρω οπωσδήποτε.

4. Η έντονη προπόνηση και οι δίαιτες πριν από τις διακοπές, προκαλούν εκνευρισμό κι επιθετική συμπεριφορά, που ξεσπά συνήθως στα οικεία πρόσωπα.

5. Στις διακοπές υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος για να σκεφτούν τα ζευγάρια τα προβλήματα που θα φέρει η επόμενη χρονιά στη ζωή τους. Τα υπαρξιακά άγχη και η κατάθλιψη εντείνονται.

6. Στις διακοπές γεννιέται ένα σύνδρομο, που έχει σχέση με εκείνο της Σταχτοπούτας. Ο καθρέφτης συνήθως λέει, πως δεν είστε οι πιο όμορφοι στην παραλία, ούτε οι πιο πλούσιοι, ούτε οι πιο ευτυχείς. Το σύνδρομο αυτό γεννά φθόνο για τους γύρω σας και για τον εαυτό σας, κάτι που έχει συνέπειες στις σχέσεις

3 σχόλια:

  1. "Τα κορμια και τα μαχαιρια αντε καποτε αλλαζουν χερια..." ( Αρβανιτακη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα τυριά και τα κασέρια κάποτε αλλάζουν χέρια..." (Αρβανιτίδης)

      Διαγραφή
  2. Ο λόγος είναι ότι ξοδεύτηκαν και τα τελευταία ματωμένα χρήματα άσκοπα, ενώ ακολουθούν φόροι, ΕΝΦΙΑ, φροντηστηριο, πετρέλαια, τέλη κυκλοφορίας. Και αν έχεις κακομαθημένη γυναίκα που δεν καταλαβαίνει και θέλει κομμωτήρια, νύχια, ταβέρνες, μοδάτα ρούχα, κοινώς Την πάτησες, είσαι για κρέμασμα.
    Η διαστροφή του τρόπου ζωής, σε συνδυασμό με τον εγωισμό, οδηγεί στο διαζύγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ