Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (6/8 - 12/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τον Έρωτα να γίνεται πρωταγωνιστής αυτές τις μέρες, ιδίως με το Τρίγωνο της με τον Ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018! Συναίσθημα, σταθερότητα, αισθησιασμός και πάθος. Διεκδικούμε αυτό που θέλουμε και θα το
αποκτήσουμε σε Έρωτα και Χρήμα! Οι ευνοημένοι της όψης θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου.
♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα από την Τρίτη που η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό προβλέπονται μάλλον θυελλώδεις σχέσεις με το ταίρι σου. Τουλάχιστον δεν θα έχεις την εντύπωση ότι ζεις μέσα στη ρουτίνα. Η ζωή σου με το ταίρι σου θα είναι πικάντικη και θα έχει αρκετές δόσεις συγκίνησης. Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια. Αν δεν υπάρχει πρόχειρο ταίρι τώρα με την Αφροδίτη στον Ζυγό αναμένεται να ζήσεις τις ερωτικές ιστορίες σου κατά τρόπο χαοτικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται το Σάββατο στον Λέοντα θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα γίνουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου μπορεί να περάσει κάποιες διακυμάνσεις αλλά δεν πρέπει να σε τρομάξουν καθόλου. Έχεις προνοήσει και έχεις βάλει πολύ καλά θεμέλια ώστε κάποιες μικρές καθημερινές προστριβές δεν μπορούν να σε πτοήσουν. Και εσύ που ακόμη κοιμάσαι με την μοναξιά αγκαλιά σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα κοιμηθείς με το ταίρι που θα βρεις και θα περάσεις πολύ καλά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε νευριάζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Κάποια σχέδια που έχεις αγαπητέ Δίδυμε μπορεί να καθυστερούν και επηρεάζονται και άμεσα και από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται το Σάββατο στον Λέοντα. Αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί την τελευταία στιγμή θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και με το θετικό πλανητικό σκηνικό θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σου. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Από το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πλανητική θέση της Αφροδίτης που την Τρίτη θα μπει στον Ζυγό θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Η παρούσα περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός ερωτισμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι στον έβδομο ουρανό. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για μια μοιραία συνάντηση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις οτιδήποτε τύπου συστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

♌ Λέων

Γενικά

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα είναι πολύ καλή και με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται το Σάββατο στο ζώδιο σου θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Εντούτοις φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες έχεις όλα τα εφόδια για να αποκαταστήσεις την τρέχουσα ερωτική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστη και θα δεχτείς και προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.
♍ Παρθένος

Γενικά

Θα κινείσαι δυναμικά αγαπητέ Παρθένε και αυτή την περίοδο και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μπορείς και προλαβαίνεις αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα κάποια οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα και με τις καλές επιρροές των πλανητών θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Με την εύνοια των πλανητών θα έρθουν όλα καλύτερα από ότι νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και σου λέω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η δυναμικότητα που έχεις αγαπητέ Ζυγέ είναι μέσα σου. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που θα μπει την Τρίτη στο ζώδιο σου θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις καμία σχέση τότε κοίτα να επωφεληθείς από την ελευθερία σου και να μεταμορφωθείς σε μοιραίο πλάσμα που αφήνει θύματα στο πέρασμά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δυναμώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καθόλου έξοδα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου αγαπητέ Σκορπιέ. Όλες θα είναι θετικές, ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια ζητήματα της ζωής σου αγαπητέ Τοξότη. Θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου θα σου φέρει λίγο ένταση και θα σε κάνει να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που είχαν συμβεί στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί με τις καλές επιρροές του Άρη πλησιάζει η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Αιγόκερε θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που θα μπει την Τρίτη στον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική συνάντηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα φρόντισε να κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν ώστε να μπορέσεις να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Θα τα καταφέρεις αυτά που θέλεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο καλά θα κάνεις να παρακολουθείς προσεκτικά το ταίρι σου χωρίς όμως να βγάζεις δείγματα ζηλοτυπίας. Πράγματι αφού αυτό το άτομο κατάφερε να γοητεύσει εσένα είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εάν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που σε ενθουσιάζει δεν σε φοβάμαι γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών και λίγο αν κουνήσεις το δακτυλάκι σου τα θύματα σου θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Το Σάββατο που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα που θα τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις αυτή την περίοδο που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε νευριάζουν αγαπητέ Ιχθύ ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να το υλοποιήσεις. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν αλλά τώρα που το Σάββατο γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα όλα θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι με την εύνοια των πλανητών θα κάνεις καινούργια γνωριμία έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ