Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γερή «στούκα» στον Περιφερειακό της Βέροιας - Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο

Μπροστά στο «Αιγές»
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο έξω από το ξενοδοχείο «Αιγές». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 23:40, όταν δυο οχήματα, ένα

εταιρικό και ένα επιβατικό με ξένες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ατόμων του δεύτερου οχήματος. Ο θόρυβος της σύγκρουσης ήταν τόσο δυνατός και σε συνδυασμό με την ησυχία που επικρατούσε εκείνη την ώρα, σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Αμέσως στο σημείο, κατέφθασαν δύο περιπολικά της Αστυνομίας, μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. και ένας σταθμός του ΕΚΑΒ, όπου και μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς ο τραυματισμός τους φαινόταν ελαφρύς και πιθανότατα μετέβησαν για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, το «ΣΟΚ» που υπέστησαν ήταν πολύ μεγάλο. Προανάκριση του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ