Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο σπίτι του Προέδρου της ΝΔ ο Τσαβδαρίδης

Συναντήθηκε με Μητσοτάκη, Μαρέβα, Μακρή και Κεφαλογιάννη
Στο νησί της Κρήτης βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο πολιτευτής της ΝΔ προσκλήθηκε από την οικογένεια Μητσοτάκη και μαζί με τον κουμπάρο του Κώστα Κουκουδήμο ταξίδεψε
μέχρι τα Χανιά. Εκεί βρέθηκε στην οικία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε προσωπική συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο του κόμματος, όσο και με την σύζυγό του Μαρέβα. Στην παρέα ήταν και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Κώστας Σκρέκας, η Ζέτα Μακρή, ο Διονύσης Σταμενίτης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Η συζήτηση όπως είναι λογικό περιστράφηκε γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, με το Βεροιώτη δικηγόρο να μην κρύβει την αισιοδοξία του για την τελική νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Μάλιστα, ευχαρίστησε από καρδιάς για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, αντάξια του μεγάλου ονόματος του οικοδεσπότη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ