Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκαθαρούδης: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τη Βέροια»

Την μεγάλη του χαρά που θα φορέσει ξανά την φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σκαθαρούδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο veriotis.gr και τόνισε πως είναι δεμένος συναισθηματικά με τη Βέροια και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον των
«κυανέρυθρων». Όπως είπε, γίνεται πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς και ότι σύντομα θα χτιστεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη «Βασίλισσα του Βορρά». Ένας σύλλογος, στον οποίο έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα. Βασική μου επιδίωξη είναι να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τη Βέροια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστρέψει στις κατηγορίες που ανήκει. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βρίσκομαι στην Ημαθία, έχω αντιληφθεί πως γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προπονητικό και διοικητικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα χτιστεί μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ