Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών της Μουσικής Σχολής ΜΙΝΟΡΕ

Συγχαρητήρια θερμά Μίλτο Τζημούρτο, Μαγδαληνή Στεφανίδου, Φίλιππε Ντινόπουλε για την μεγάλη σας επιτυχία, την είσοδο σας στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων! Κυρίες, Κύριοι, έχουμε 3 νέους φοιτητές, 3 νέα παιδιά μέσα από τη Μουσική Σχολή ΜΙΝΟΡΕ, τα οποία με σκληρή
δουλειά και σε χρόνο ρεκόρ, έχουνε καταφέρει να μπούνε στο πανεπιστήμιο. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή και η βαθμολογία των μουσικών μαθημάτων Αρμονία και Dictee των πανελλαδικών εξετάσεων, 20ρια και 17ρια τα παιδιά μας, Αριστεύσανε, μπορούνε να φοιτήσουν σε όποιο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της χώρας επιθυμούν, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα! Είχαμε τρεις υποψήφιους και περάσανε και οι τρεις! Μπράβο σας! Καλή σταδιοδρομία!

Σπουδαστές και Σπουδάστριες, Γονείς, Φίλες και Φίλοι σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, και την επιλογή σας για τις μουσικές σας σπουδές! Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τις επιτυχίες όλων των σπουδαστών μας κλείνουμε κι αυτή τη σχολική χρονιά! Κάνουμε μόνο το καλύτερο, γιατί απλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο…!!!

Σας ενημερώνουμε προσθέτως ότι η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ‘ΜΙΝΟΡΕ’ λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας με καινοτόμα προγράμματα σπουδών, τα οποία παρακολουθούν σπουδαστές από το νομό Ημαθίας, Θεσσαλονίκης κ.ά. Με έμφαση στη διδασκαλία της μουσικής με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, και ειδικό τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή στα τμήματα μουσικών σπουδών των πανεπιστημίων – Αρμονία και Dictee – αντικείμενα στα οποία είμαστε ειδικοί, για εξασφαλισμένη επιτυχία.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ‘ΜΙΝΟΡΕ’ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – Από το 1989

ΜΙΝΟΡΕ με μια ματιά/κλικ ΕΔΩ
ΜΙΝΟΡΕ για πανεπιστήμια/κλικ ΕΔΩ
ΜΙΝΟΡΕ WEB/κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ