Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πω, πω, κάτι παικταράδες!

Ομάδα μοντέλο
Μπορεί η Βέροια να είναι ο αθλητικός σύλλογος που γνωρίζει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός χάρτης, ωστόσο υπάρχει μια ομάδα που στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχε τρελάνει τους ποδοσφαιρόφιλους. Με παικταράδες στο ενεργητικό της κατάφερε να παίξει, για
μια και μοναδική φορά, στην Α΄Εθνική και να πουλήσει μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Oλυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ και Ηρακλή. Σε εκείνη την ιστορική ομάδα έπαιζαν μεγαθήρια όπως ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ηλίας Σαπάνης, ο Δημήτρης Μάρκου ο Βασίλης Λάκης, ο Γιάννης Τρούπκος και ο Νίκος Κιζερίδης.

Λες και συνωμότησε το σύμπαν να μαζευτούν όλοι αυτοί σε μια ομάδα. Δυστυχώς, η πορεία της Νάουσας τα επόμενα χρόνια δεν ήταν η αναμενόμενη. Για πολλές αγωνιστικές σεζόν έπαιξε στα τοπικά πρωταθλήματα, χωρίς να μπορέσει να γυρίσει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.


Όρθιοι (από αριστερά): Τσιάρτας Βασίλης, Παυλόπουλος Κώστας, Σαράνης Ηλίας, Μάρκου Δημήτρης, Σφυντηλάς Νίκος, Αργυρίου Βασίλης

Καθισμένοι (από αριστερά): Λάκης Βασίλης, Σιδηρόπουλος Παναγιώτης, Γρηγορίου Γιάννης, Τρούπκος Γρηγόρης, Κιζερίδης Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ