Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκινάει σήμερα στο Σέλι το διήμερο mountain running - Και εναέριες βόλτες για τους επισκέπτες!

Ξεκινάει σήμερα στο Σέλι το διήμερο «Seli mountain running 23χλμ & Vertical race 1χλμ» που συνδιοργανώνουν Επιτροπή διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, το τμήμα Αθλητισμού Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας και ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας. Όλα είναι έτοιμα και
ήδη το Σέλι έχει υποδεχθεί δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και επισκέπτες που θα απολαύσουν τους αγώνες, το φυσικό τοπίο αλλά και εναέριες βόλτες, αφού η καρέκλα Φίλιππος θα είναι σήμερα και αύριο ανοιχτή για το κοινό, παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Seli Mountain Running 2018.
Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 18:00, από τη βάση του Χιονοδρομικού, με τον ορεινό αγώνα ανωμάλου δρόμου 5,5χλμ. Ακολουθεί στις 19:45 στο ίδιο σημείο εκκίνησης, ο αγώνας Vertical Race 1250m.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Seli mountain running 23χλμ στις 09:30, με σημείο εκκίνησης τη βάση του Χιονοδρομικού κέντρου και στις 10:00, ο παιδικός αγώνας ηλικιών από 6 έως 12 ετών ανωμάλου δρόμου 1300μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ