Quantcast

http://picasion.com/

Σάλπαρε για νησί του Αιγαίου η Κολέτσα

Επειγόντως διακοπές ήθελε η Χριστίνα Κολέτσα και δεν έχασε καιρό. Λίγες ημέρες μετά την τηλεοπτική εμφάνισή της στο «Splash» του Epsilon, που παρουσιάζει η πρώην συμπαίκτριά της στο «Nomads» Μαντώ Γαστεράτου, η γνωστή τραγουδίστρια από τη Βέροια ανέβηκε στο πλοίο και «την
κοπάνησε» από την Αθήνα. Πόσταρε, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία της στο Instagram, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει την παρέα της και τον προορισμό της.

Μία ημέρα μετά η Χριστίνα... χτύπησε ξανά, αναρτώντας στον λογαριασμό της ένα σέξι «κλικ» με φόντο τη θάλασσα. Σε αυτό η καλλίγραμμη αοιδός ποζάρει ανέμελα φορώντας ένα πράσινο μπικίνι. Και κάπως έτσι αναστάτωσε και πάλι τους φαν της. Οι καλοκαιρινές αποδράσεις της Χριστίνας δεν τελείωσαν όμως εκεί... Επόμενος προορισμός της η Χαλκιδική και το αγαπημένο δεύτερο πόδι, όπου έφτασε χθες για να συνεχίσει τις διακοπές της. Περιμένουμε υλικό Χριστινάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ