Νέα σεζόν στον «Punchinello»: Νέα αίθουσα BEBE με μπαλονοπισίνες και νέα πακέτα παιδικών πάρτι!

Αχτύπητα πακέτα γενεθλίων - Νέα είδη μπουφέ - Ανανεωμένοι χώροι!
Ο «Punchinello», ο πιο αγαπημένος χώρος των παιδιών στη Βέροια, ανανεώθηκε και μας περιμένει για τη νέα χειμερινή σεζόν με νέα παιχνίδια, νέες δραστηριότητες, νέα αίθουσα
bebe για παιδάκια μέχρι 4 ετών αλλά και νέα πακέτα για παιδικά πάρτι με νέα ειδή μπουφέ. Όλα νέα και ακόμα καλύτερα, όπως μόνο ο παιδότοπος «Punchinello» ξέρει να προσφέρει!
Καθημερινά κοντά σας, από το πρωί έως το βράδυ, για το καθημερινό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάθε ηλικίας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Στον «Punchinelllo» δε διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους και να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον.
Και φυσικά τα πιο οικονομικά πακέτα παιδικών γενεθλίων που βρίσκουμε μόνο στον «Punchinello». Κλείστε τα πιο αξέχαστα πάρτι για τα αγγελούδια σας, χαρίστε τους υπέροχες στιγμές χαράς και επωφεληθείτε από τα μοναδικά καινούρια πακέτα με νέα είδη μπουφέ που προσφέρει ο «Punchinello» και θα ξετρελάνουν παιδιά και γονείς! Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και τα νέα πακέτα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6983224701 ή 2331020553 (κύριος Νάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ