Quantcast

http://picasion.com/

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε η νέα ομάδα της Βέροιας

Νιάτα και εμπειρία στο νέο ρόστερ της «Βασίλισσας»
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για δουλειά, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 6/8, στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, την πρώτη της προπόνηση, η νέα ομάδα της Βέροιας. Υπό το «βλέμμα»
μελών της νέας Διοίκησης που παραβρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση της ομάδας, το προπονητικό team, Νίκος Παπανώτας, Αντώνης Νατσούρας, Απόστολος Χαρζάρας, Δημήτρης Χαλκιάς και Θόδωρος Γκίτκος, ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην προπόνηση.



Όπως δήλωσε και ο Νίκος Παπανώτας, στόχος είναι μια αξιόμαχη και χωρίς προβλήματα ομάδα. Σχετικά με το ρόστερ ανέφερε πως, το μισό θα αποτελείται από παιδιά από Βέροια και Ημαθία, ενώ θα συνδυάζει νιάτα και εμπειρία, έτσι ώστε να έχει παρόν και μέλλον. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι επόμενες προσθήκες της ομάδας, με κάποιους «έμπειρους» παίκτες, καθώς το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι πολύ ανταγωνιστικό. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Βασίλτσης, Γκιλιόπουλος, Ζυγκερίδης, Ηλιάδης, Θεοδώρου, Ιωάννου, Λίπε, Μισαηλίδης, Μπακάλης, Μουρατίδης, Μπεκιαρίδης, Μπλατσιώτης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Ντιούδης, Πατσιαβούρας, Ράδης, Σκαθαρούδης, Σοφιανίδης, Τρούπκος, Τσικόπουλος, Τσιότρας, Τσουλχάι Ν., Τσουλχάι Ε., Χατζηγεωργίου. Δείτε φωτογραφίες:







































1 σχόλιο:

  1. Καλή Αρχή στον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο. Και το ''ΠΑΕ'' στο προπονητικό κέντρο να αλλαχθεί. Καμμία σχέση πλέον με την Νέα Βασίλισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ