Quantcast

http://picasion.com/

Πρεμιέρα για το παιδικό τμήμα της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου

Εμπλουτίζοντας τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολίβαδου προχώρησε στη δημιουργία θεατρικής ομάδας δίνοντας μια ακόμη διέξοδο στις καλλιτεχνικές και όχι μόνο ανησυχίες των μικρών μελών του. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν εντυπωσιακή
και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους ικανοποίησε με το παραπάνω τους δεκάδες θεατές που γέμισαν την αυλή του κτιρίου του Π.Ο.Ξ. για να παρακολουθήσουν την πρώτη τους παράσταση.
Με τη σκηνοθετική επιμέλεια της καθηγήτριας κυρίας Αναστασίας Κόγια οι μικροί ηθοποιοί κατασκεύασαν μόνοι τα σκηνικά τους και ερμήνευσαν με κέφι και χωρίς άγχος τους ρόλους τους. Στην πρώτη τους αυτή θεατρική απόπειρα παρουσίασαν το μονόπρακτο έργο του Βασίλη Αναστασιάδη «Ένας φτωχός θα μας σώσει». Η συνολική τους εικόνα ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική και άφησε παρακαταθήκη και υποσχέσεις για ακόμη καλύτερα πράγματα του χρόνου.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι μικροί ηθοποιοί:

Καλλιόπη Ευθυμιάδου,
Ελένη Κουκουτέγου,
Πολυχρόνης Μπλατσιώτης,
Ζωή Παπαδίκη,
Χρύσα Κουκουτέγου,
Βάγια Σεϊτανίδου,
Ελένη Σεϊτανίδου και
Αντώνης Μπλατσιώτης.

Υποβολείς και τεχνική υποστήριξη από τις Αθηνά Ιατρίδη και Ευτυχία Κόγια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ