Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕΦΚΑ Βέροιας: Πληρωμή Δωροσήμου Β' τριμήνου σε Εργατοτεχνίτες Οικοδόμους

Από τον ΕΦΚΑ Βέροιας ανακοινώνεται πως η πληρωμή Δωροσήμου Β΄τετραμήνου 2018 στους Εργατοεχνίες Οικοδόμους θα πραγματοποιηθεί, για όσους πληρωθούν με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού στις 03/08/2018 και για όσους πληρωθούν μέσω των Υποκαταστημάτων Μισθωτών
του ΕΦΚΑ στο χρονικό διάστημα από 07/08/2018 μέχρι 22/08/2018, κατά τις ημερομηνίες 7, 8, 9, 21 και 22/08/2018 εντός του πρωινού ωραρίου λειτουργίας των Υποκαταστημάτων.

Δικαιολογητικά πληρωμής:
- Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.
- Για τους απογραφέντες μέχρι 3/2/2002 η προσκόμιση ΔΑΤΕ ή Βιβλιάριο Εντολών Ασφάλισης ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.
- Για τους απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά η προσκόμιση της Βεβαίωσης Απογραφής Ασφαλισμένου ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.
- Αντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασμού


Επισημαίνεται ότι: από την επόμενη καταβολή και εφεξής οι πληρωμές του δωροσήμου θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών. Ως εκ τούτου θα πρέπει να ενημερώνονται οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, να προσέλθουν στα Τμήματα Μητρώου Μισθωτών ΕΦΚΑ, προκειμένου να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό κατά τα γνωστά. Κατά την καταχώρηση του τραπεζικού λογαριασμού ( IBAN) θα πρέπει να γίνεται απαραίτητα έλεγχος ταυτοποιητικών στοιχείων και να καταχωρείται ο Α.Φ.Μ.όπου ελλείπει.

Το δωρόσημο καταβάλλεται μέσω Τραπεζών σε όσους οικοδόμους εκδήλωσαν επιθυμία και υπέβαλαν την σχετική αίτηση - δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούν στο Υποκ/μα της περιοχής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ