Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στη Βέροια: Πλακάκι XXL 160*320 - Αποκλειστικά στο κατάστημα «λένος»

Το κατάστημα «λένος» δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1988, ενώ θεωρείται πρωτοπόρο στον κλάδο του, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα, πρωτοτυπία, αποκλειστικές αντιπροσωπείες, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Απόλυτα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, παρουσιάζει σήμερα στη Βέροια, σχέδια και χρώματα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων! 
Πλακάκι XL 150/300 για τοποθέτηση σκάλας
Πλακάκια κλασσικά και μοντέρνα, σε ανεξάντλητα σχέδια, χρώματα και υφές, τύπου ξύλο, τσιμέντο, μάρμαρο, μωσαϊκό, με μοτίβα που θυμίζουν έργα τέχνης και σε πολλές επιλογές διαστάσεων, μέχρι και τα άρτι αφιχθέντα πλακάκια XXL, διάστασης 160*32ο. Εσείς παίξτε με υφές και αντιθέσεις υλικών, αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και τους ειδικούς να κάνουν το χώρο των ονείρων σας πραγματικότητα. 
Δίπλα σας με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.




Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ