Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε από τον ΓΑΣ Βέροια ο Διαμάντης

«Το ποτήρι ξεχείλισε στην κατανομή των αξιωμάτων»
Μια ξαφνική παραίτηση από τον ΓΑΣ Βέροια ήρθε για να «χαλάσει» την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στην πρόσφατη συνέλευση της «Εληάς» για την αναγέννηση της ιστορικής «Βασίλισσας του Βορρά». Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του
ΚΑΠΑ και μέλος του νέου Δ.Σ. του ΓΑΣ Βέροια Στέργιος Διαμάντης, παραιτήθηκε από την θέση του αφήνοντας σαφής αιχμές για ορισμένα πρόσωπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το ποτήρι ξεχείλισε στη συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έγινε η κατανομή των αξιωμάτων. Την θέση του κ. Διαμάντη θα αναλάβει ο γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας Γιάννης Σισμανίδης. Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση:

«Από την αρχή δεν με άρεσαν κάποια πράγματα, όπως η πρόσληψη προπονητή πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές, καθώς και η παρουσία στα γραφεία της νέας ομάδας ως άμεσου συνεργάτη, του μέχρι πρότινος διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ επι προεδρίας των Καρυπίδη-Παπαδόπουλου, των ανθρώπων που διέλυσαν στην κυριολεξία την ιστορική «Βασίλισσα», του Αντώνη Τσαλουχίδη. Το ποτήρι ξεχείλισε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έγινε η κατανομή των αξιωμάτων. Ζήτησα να αναλάβω ένα πόστο στο οποίο θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, λόγω και της εμπειρίας μου από την ενασχόλησή μου στην ΠΑΕ Βέροια, τον Φίλιππο και την ΓΕ Βέροιας. Μου προτάθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα, στην οποία λόγω φόρτου εργασίας, αλλά και της θέσης μου ως πρόεδρος του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας , δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω και το έκανα γνωστό. Δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω. Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα να βρει τον δρόμο της για κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουν οι άνθρωποι που την διοικούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ