Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή έχει σούβλες, κατσίκια και κοκορέτσια στο «Όπως Παλιά» στα Ασώματα!

- Παρασκευή σούβλες και χοιρινό κεμπάπ
- Σάββατο ζυγούρι κεμπάπ & χοιρινό κεμπάπ
- Κυριακή κατσίκι σούβλας & κοκορέτσι

Αυτή δεν είναι ψησταριά... είναι η χαρά του μερακλή! Η ιδανική πρόταση για τους αμετανόητους κρεατοφάγους, που λατρεύουν μια ζουμερήμπριζόλα, μια καλοψημένη πανσέτα, σουβλάκια - λουκουμάκια, ρετσίνα δροσερή και νόστιμους μεζέδες. Αλλά θέλουν και τα πιο μερακλίδικα, κεμπάπ, κοκορέτσια και κατσικάκι στη σούβλα με τραγανή πετσούλα! Και δε θέλουν να περιμένουν το Πάσχα. Θέλουν να τα απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα, χειμώνα - καλοκαίρι!
Την ψησταριά «Όπως Παλιά» στα Ασώματα θα την λατρέψεις για το καλό φαγητό, τις σούβλες που ανάβει τα τριήμερα, το περιβάλλον, το όμορφο μπαλκόνι του, την εξυπηρέτηση, τη γεύση και την ποιότητα και κυρίως τις πολύ καλές τιμές!
Η ψησταριά «Όπως Παλιά» στα Ασώματα, είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μεγάλη ποικιλία σε ψητά και κρεατικά της ώρας, σαλάτες και ορεκτικά, μεζέδες και τσίπουρα, ενώ τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα βάζει στη σούβλα κεμπάπ, κατσίκι και κοκορέτσι. Κάθε Παρασκευή βράδυ έχει σούβλες και χοιρινό κεμπάπ. Κάθε Σάββατο βράδυ έχει ζυγούρι κεμπάπ και χοιρινό κεμπάπ, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι έχει κατσίκι στη σούβλα και κοκορέτσι. Η χαρά του μερακλή!

Την ψησταριά «Όπως Παλιά» θα τη βρείτε στα Ασώματα, απέναντι από το Σχολείο και την Εκκλησία.
Όλα τα είδη προσφέρονται και σε πακέτο.
Τηλέφωνο 2331091173

Ψησταριά «Όπως Παλιά»
Κώστας Κρομμύδας
Ασώματα Βέροιας
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ