Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μήνυμα της Αστυνομίας στους γονείς

Ένα έξυπνο μήνυμα μέσω twitter έστειλε η Ελληνική Αστυνομία προς τους γονείς μικρών παιδιών, προκειμένου να τους δώσουν να καταλάβουν πως ο Αστυνομικός δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβούνται αλλά που πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς όταν κάτι τους φοβίζει. «Θα σε συλλάβει ο
κακός ο Αστυνομικός αν δεν...», «Θα σε βάλει φυλακή αν δεν...», είναι εκφράσεις που ακούμε ακόμα και σήμερα από γονείς που προσπαθούν να «δαμάσουν» τα ατίθασα παιδιά τους ή να κάνουν ή να φάνε πράγματα που αρνούνται πεισματικά.



Όπως αναφέρει το μήνυμα, «Αγαπητοί γονείς, δώστε στα παιδιά σας να καταλάβουν ότι κανείς αστυνομικός δεν θα τα βάλει στη φυλακή αν δεν είναι φρόνιμα, αν δεν φάνε το φαγητό τους, αν δεν κοιμούνται το μεσημέρι. Εμείς θέλουμε να έρχονται σε εμάς όταν κάτι τους φοβίζει και όχι να είμαστε αυτοί που φοβούνται».


Γι' αυτό αν επιμένετε να χρησιμοποιείτε τους παραδοσιακούς τρόπους... εκφοβισμού, για να κάνετε τα παιδιά σας να παραμείνουν φρόνιμα ή να φάνε τα φασολάκια τους, χρησιμοποιείστε τουλάχιστον τον κλασσικό μπαμπούλα, φιγούρα ανύπαρκτη και βγαλμένη από τη φαντασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ