Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνημα και μετά Σέλι για τον Φίλιππο

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/8), στο στάδιο του Μακροχωρίου θα ξεκινήσει η σεζόν για τον Φίλιππο Βέροιας. Με νέο τεχνικό επιτελείο (Γιώργος Γιούπης – Τάσος Πρωτογέρης), νέους αθλητές (Τσαμουρίδης, Μαυρόπουλος), επιστροφές (Κορωνάς), αλλά και παίκτες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν τον κορμό
της ομάδας (Στηβ Παπαδόπουλος, Κωστακίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης κ.α.) αρχίζει η προετοιμασία του Φιλίππου. Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Σέλι, όπου οι δύο προπονητές θα δουλέψουν πάνω στη φυσική κατάσταση των αθλητών σε υψόμετρο, αλλά και στο δέσιμο της ομάδας, ενώ σταδιακά θα ξεκινήσουν και τα φιλικά.

Με επικεφαλής στην διοικούσα επιτροπή την παλιά δόξα του Φιλίππου, τον Άκη Τριανταφυλλίδη, τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρείται μία προσπάθεια συσπείρωσης του χαντμπολικού κόσμου της Βέροιας, γύρω από τη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Στον Φίλιππο αποφάσισαν να επενδύσουν στους Βεροιώτες αθλητές, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μίας νέας ισχυρής ομάδας.

Πηγή:  e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ