Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Άρωμα»: Μεγάλες προσφορές και κορυφαία ποιότητα

Δείτε την προσφορά της εβδομάδας
Στο κρεοπωλείο «Άρωμα», θα βρείτε κατά αποκλειστικότητα το εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας «ΑΡΩΜΑ-Ω3». Το κορυφαίο αυτό τρόφιμο παράγεται με ειδική διατροφή και ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Επίσης στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε τα αγαπημένα σας
σκευάσματα, φτιαγμένα με φαντασία και άριστα υλικά. Και φυσικά τις καταπληκτικές προσφορές μας! Για αυτήν την εβδομάδα και έως το Σάββατο 25/8 σας προσφέρουμε:
Ποντίκι μοσχαρίσιο ΑΡΩΜΑ-Ω3 ΜΟΝΟ 9,90€/κιλό
Επωφεληθείτε των προσφορών μας είτε τηλεφωνικά στο 2331071823 με παράδοση στο χώρο που εσείς επιθυμείτε, ή ελάτε από το κατάστημα μας ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54 και βρείτε περισσότερες προσφορές ημέρας και ποικιλία προϊόντων με την μοναδική ποιότητα στην οποία το «Άρωμα» σας έχει συνηθίσει!

«Άρωμα»
Κρεοπωλείο
Βενιζέλου 54 Βέροια
Τηλ: 2331071823
SU-VEAL...  Μοσχαρίσια σουβλάκια Άρωμα, από εκλεκτά και μαλακά κομμάτια κρέατος, γαρνιρισμένα με αλάτι Μεσσολογγίου και ρίγανη Ολύμπου

Γλυφειτζούρι χοιρινό... Με ολόκληρη χοιρινή πανσέτα, εκλεκτό κασέρι και χρωματιστές πιπεριές

Μιλφέιγ χοιρινό strip_loin... Mε γέμιση φέτα και πιπεριά, παναρισμένο σε χρυσή φρυγανιά καλαμποκιού

Μεγάλη ποικιλία  από χειροποίητα λουκάνικα παραγωγής μας

Χοιρινό κότσι...  Μαριναρισμένο με  ρoζ πιπέρι και εστραγκόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ