Quantcast

http://picasion.com/

Έχει η Βέροια... Σκωτία; Κι όμως έχει!

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη, λέει το γνωστό λαϊκό άσμα. Τι Σκωτία, τι Ημαθία λέμε εμείς! Γιατί τι έχει να ζηλέψει νομίζετε το γραφικό Ξηρολίβαδο από το μαγευτικό Εδιμβούργο; Μπορεί να τα χωρίζουν κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα, όμως σήμερα, 1η Αυγούστου, το σκηνικό που επικρατεί στο ορεινό χωριό του δήμου
Βέροιας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την πόλη της Βόρειας Ευρώπης. Σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, με σκεπές να ξεπροβάλλουν μέσα από την ομίχλη και την πυκνή βλάστηση. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας στους 20 βαθμούς, με τις βροχές στο καθημερινό πρόγραμμα των κατοίκων, ενώ κατά τις βραδινές ώρες, ο υδράργυρος πέφτει ακόμα 6 με 7 βαθμούς.



Γι΄αυτό αν η τσέπη σου δε σηκώνει ταξιδάκι στη Βόρεια Ευρώπη, μπες στο αυτοκίνητο, πάρε... το Βέρμιο, ανέβα Ξηρολίβαδο και μπέρδεψε τους instagram φίλους σου με μια selfie από τα σκωτσέζικα Χάιλαντς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ