Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιμένει ο Ραπτόπουλος: «Αμαρτωλή πόλη η Βέροια»

Για τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε για την ομάδα της Βέροιας ενημερώθηκε ο Κωστής Ραπτόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης είχε καταφερθεί εναντίον της «Βασίλισσας του Βορρά» (δείτε εδώ) αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η εξαγοράς του Α.Φ.Μ.
από την Ελπίς Σκουτάρεως είναι μια απαράδεκτη ενέργεια. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως μια τέτοια αγοραπωλησία θα είναι αντιεργατική και κατακριτέα. Οι δηλώσεις του αυτές, είχαν ως αποτέλεσμα ένας δημοσιογράφος της Βέροιας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και να του ζητήσει εξηγήσεις. Ωστόσο, ο Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του επανήλθε και υπερασπίστηκε με σθένος τις απόψεις του. Όπως τόνισε ο ίδιος στην εκπομπή «Της Κακομοίρας» του «metrosport»:

«Να στείλουμε χαιρετίσματα στην αμαρτωλή πόλη της Βέροιας. Με πήρε ένας φίλος δημοσιογράφος τηλέφωνο από την Ημαθία και μου είπε γιατί ρε Κωστή αδικείς τόσο πολύ τη Βέροια; Και εγώ του απάντησα... Γιατί την αδικώ; Επί προηγούμενων διοικήσεων μπήκαν φέσια σε ποδοσφαιριστές και εργαζόμενους. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι πρώην πρόεδροι της «Βασίλισσας» είχαν στενές σχέσεις με προέδρους του Ολυμπιακού. Όταν ερχόταν ο Θρύλος στη Βέροια, η ομάδα άνοιγε τις... ποδάρες της. Το θετικό είναι πως ο σύλλογος ανήκει πλέον σε καλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν. Αν όμως κι αυτοί συμπεριφερθούν ανάλογα και αφήσουν απλήρωτους ποδοσφαιριστές, να είστε σίγουροι πως και αυτούς αμαρτωλούς θα τους πω» κατέληξε ο γνωστός αθλητικογράφος.

1 σχόλιο:

  1. Ναι, αλλά όταν ο Ντουμίτρου αρνήθηκε να μπεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, διότι είχε δοθεί το παιχνίδι στον Πάοκ, εσύ ήσουν σε άλλη χώρα, έτσι Ράπ; Μόνο να υβρίζεις μία πόλη, χωρίς στοιχεία. Απαράδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ