Quantcast

http://picasion.com/

Έλλειψη πινακίδας STOP στην διασταύρωση Ξηρολιβάδου - Βέροιας

Την φωτογραφία, μας την έστειλε αναγνώστρια του veriotis.gr, με την παράκληση να δημοσιευθεί, πριν γίνει κάποιο τροχαίο ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, στην διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Ξηρολιβάδου προς Βέροια, δεν υπάρχει σηματοδότηση του STOP, με αποτέλεσμα να εγκυμονείτε
κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. Ενόψει της μεγάλης τουριστική κίνησης της περιοχής, κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να μεταβούν στο σημείο και να τοποθετήσουν την πινακίδα.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσαν, την τελευταία εβδομάδα, παρ' ολίγον να γίνουν δύο τροχαία ατυχήματα, τα οποία αποσοβήθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.
    ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΡΟΦΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
    ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35-40 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΤΛ.ΚΤΛ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ