Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκαν τα γήπεδα τένις στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» στο Μακροχώρι

Εγκαινιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018 τα γήπεδα τένις στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» στο Μακροχώρι. Πρόκειται για τέσσερα υφιστάμενα γήπεδα, που ανακατασκευάστηκαν και τη δημιουργία ενός πέμπτου γηπέδου τένις, εργασίες που ξεκίνησαν το Μάιο. Στην τελετή εγκαινίων
παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Άρης Λαζαρίδης, Θανάσης Σιδηρόπουλος και Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και μέλη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα και πλήθος αθλητών του τένις, ηλικιών έως 18 ετών, που θα εγκαινίαζαν στη συνέχεια αγωνιστικά τα γήπεδα, αφού την τελετή ακολούθησαν οι αγώνες του 3ου Πρωταθλήματος επιπέδου 1 κατηγορία 18άρια της ΕΦΟΑ.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Γ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης ΚΔ Μακεδονίας Πέτρος Τσαρκνιάς και ο Έφορος της ΕΦΟΑ Γιάννης Αθαναηλίδης.
«Ο αθλητισμός είναι μια όαση στη σημερινή πραγματικότητα, που προστατεύει και τα παιδιά μας. Στα πλαίσια αυτά, ο δήμος διέθεσε το ποσό των 150.000€ για την ανακατασκευή τεσσάρων γηπέδων και τη δημιουργία ενός καινούριου γηπέδου τένις. Να είναι καλοχρησιμοποίητα και να φιλοξενούν αγώνες», είπε ο Δήμαρχος Βέροιας.
Μια μικρή αναδρομή στην έναρξη της συνεργασίας για την ολοκλήρωση του έργου έκανε ο κ. Τσαρκνιάς, ενώ δήλωσε πως το τένις έχει μπει στο χάρτη των έργων, με τη δημιουργία γηπέδων σε όλη τη χώρα και άλλα δυο που θα δημοπρατηθούν στη Ραχιά. «Δε γίνεται η μητρόπολη του τένις στην ΚΔ Μακεδονία, η Βέροια, να έχει μείνει με γήπεδα που έχουν κριθεί ακατάλληλα για αθλητική δραστηριότητα και επικίνδυνα και δεν έχουν πέσει χρήματα από το 1982».
Η Βέροια έχει μια μεγάλη τενιστική παράδοση, με γήπεδα που όμως δεν ήταν αντάξιά της. Το έργο θα είναι απόλυτα και άμεσα ανταποδοτικό για την πόλη», είπε ο κ. Σταματιάδης, που συνεχάρη τη δημοτική αρχή και κάλεσε τους αθλητές να μπουν και να εγκαινιάσουν τα νέα γήπεδα. 
Τέλος, ο κ. Αθαναηλίδης, με χιουμοριστική διάθεση, σχολίασε πως ξέρει μόνο δυο πόλεις στον κόσμο που έχουν φτιάξει τώρα νέα γήπεδα τένις, τη Νέα Υόρκη και τη Βέροια. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα στο τένις. Δείτε φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ