Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διάσημη Βεροιώτισσα στο Next Top Model; (φωτο)

Το reality μόδας Next Top Model 2 ξεκινάει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο STAR και ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Η ομάδα κριτών είναι ήδη γνωστή, πρόκειται για τους Δημήτρη Σκουλό φωτογράφο, Άγγελο Μπράτη σχεδιαστή μόδας και Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοντέλο, ενώ την παρουσίαση
έχει αναλάβει πάλι η Βίκυ Καγιά. Τα πρώτα casting έχουν γίνει και έτσι σιγά σιγά κλείνουν και οι πρώτες υποψηφιότητες. Μια από αυτές και η εκρηκτική Βεροιώτισσα καλλονή Ιωάννα Μπέλλα, που αν και δεν καταφέραμε να τη δούμε τελικά στο Survivor 2, ίσως τελικά την απολαύσουμε στο Next Top Model.
Η Ιωάννα κινείται χρόνια στο χώρο, αφού έπειτα από τον τραυματισμό της, που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη μεγάλη της αγάπη, το βόλεϊ, ασχολήθηκε με την άλλη μεγάλη της αγάπη, το μακιγιάζ, την αισθητική, μπαίνοντας σιγά σιγά στο χώρο της show biz, της τηλεόρασης. Στο παρελθόν, πέρασε από τον Ant1, και το team της Φαίης Σκορδά, αργότερα συνεργάστηκε με το δίδυμο των Καραβάτου - Κατσούλη στη Φωλιά των Κου Κου στο STAR, ενώ τώρα ασχολείται αποκλειστικά με το modelling.
Για να δούμε... Θα καταφέρει να περάσει στη φάση του bootcamp, στις 20 που θα περάσουν στο σπίτι του νέου κύκλου του reality μόδας και να στεφθεί το Next Top Model της Ελλάδας; Της το ευχόμαστε! Προς το παρόν, απολαύστε την!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ