Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάος στην Αθήνα για περισσότερες από 3 ώρες λόγω black out

Χωρίς ρεύμα το κέντρο της Πρωτεύουσας
Χάος επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης για περισσότερες από 3 ώρες σε πολλές περιοχές της Αττικής που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω βλάβης στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 02:00 το μεσημέρι το κέντρο

της Αθήνας και πολλές περιοχές σε βόρεια και νότια προάστια έμειναν χωρίς ρεύμα. Από τη διακοπή επηρεάστηκε η λειτουργία του Μετρό, στο οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας το τμήμα της γραμμής 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό όπου εκτυλίχτηκαν σκηνές με τους επιβάτες να ψάχνουν στο σκοτάδι να βρούνε την έξοδο.  
Επίσης, προβληματική ήταν η κυκλοφορία του Τραμ και των τρόλεϊ. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 100 κλήσεις από διάφορες περιοχές της Αττικής για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, ενώ προβλήματα προέκυψαν και στους δρόμους της Αθήνας, καθώς πάρα πολλά φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Η βλάβη σε ό, τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 05:00 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, «ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ