Quantcast

http://picasion.com/

Αριστομένης + Αλεξάνδρα: Μαγικές στιγμές στη Νέα Υόρκη

Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες celebrities να «οργώνουν» τα ελληνικά νησιά, αλλά είναι και εκείνοι που επιλέγουν εξωτερικό για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Νέα Υόρκη, όπου ζει μοναδικές στιγμές. Φυσικά δεν είναι μόνη
της αλλά με τον σύζυγό της και γνωστό πλαστικό χειρουργό της Βέροιας, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κλείσει σε δύο ημέρες έναν μήνα ακριβώς που είναι παντρεμένο και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα μοναδικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν στις 7 Ιουλίου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, σε μία ρομαντική τελετή σε γνωστό κτήμα στα βόρεια προάστια. Έτσι, ένα μήνα μετά, η Αλεξάνδρα και ο Αριστομένης έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος! Η ξανθιά καλλονή δεν σταματά τις βόλτες και τα ψώνια στο κέντρο του Μανχάταν και συνεχώς μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα social media. Δες όλα τα στιγμιότυπα:





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ