Quantcast

http://picasion.com/

Με το βλέμμα στις εκλογές του 2019

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου εορτή των Αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία από τον μητροπολιτικό ιερό Ναό προς το Βήμα του αποστόλου Παύλου στη Βέροια, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού η Α.Θ.Μ. ο
Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β´ ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Όπως ήταν λογικό, έντονη ήταν η παρουσία του πολιτικού κόσμου.


Ο φακός του veriotis.gr αποθανάτισε τον Βουλευτής της ΝΔ Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στάθη Σαρηγιαννίδη, τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη να παρακολουθούν με ευλάβεια τις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Και οι τέσσερις πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις επερχόμενες εκλογές του 2019. Μέσα σ΄ένα χρόνο θα πραγματοποιηθούν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (δημοτικές, περιφερειακές και εθνικές εκλογές) με τους εικονιζόμενους να ρίχνονται στην μάχη του... σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ