Quantcast

http://picasion.com/

Πάλι εκτός λειτουργίας τα φανάρια της Κύπρου

Σάββατο μεσημέρι, το λες και ώρα αιχμής τόσο στο κέντρο της Βέροιας όσο και στους δρόμους εκτός κέντρου, ειδικά στον Περιφερειακό και στην οδό Θεσσαλονίκης, με ένα μεγάλο βάρος του κυκλοφοριακού φόρτου να «πέφτει» στα φανάρια της Κύπρου. Και όμως, για πολλοστή φορά τα
συγκεκριμένα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας, ή μάλλον σε λειτουργία απενεργοποίησης, με παλλόμενο μόνο το πορτοκαλί φως, λειτουργία που εφαρμόζεται συνήθως νυχτερινές ώρες, όταν οι διασταυρώσεις δεν είναι πολυσύχναστες.


 

Καμία σχέση δηλαδή με Σάββατο μεσημέρι και ειδικά στα φανάρια της Κύπρου που διασταυρώνονται δυο πολυσύχναστοι δρόμοι με μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα, φορτηγά, αυτοκίνητα και πεζοί, περνούσαν όπως - όπως, οχήματα επιχειρούσαν να διασχίσουν το δρόμο και σταματούσαν στη μέση της διασταύρωσης, ακόμα και οχήματα στο αντίθετο ρεύμα εμφανίστηκαν! Δεν είναι σημείο και χρόνος για οικονομία παιδιά! Και αν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, κοιτάξτε να το λύσετε μια και καλή, γιατί τα συγκεκριμένα φανάρια πολύ συχνά το παρουσιάζουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ