Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδιευκρίνιστη βλάβη κρατάει σβηστά τα φανάρια της Κύπρου

Προσοχή - Εκτός λειτουργίας μέχρι νεωτέρας
Εκτός λειτουργίας παραμένουν τα φανάρια της Κύπρου, όπως είχαμε επισημάνει και σε ανάρτησή μας πριν από 10 ημέρες (δείτε εδώ). Το πρόβλημα, πολλές μέρες μετά, παραμένει, δημιουργώντας έντονο πρόβλημα στο σημείο,
που δέχεται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, με αυτοκίνητα και φορτηγά που εισέρχονται στη διασταύρωση από το Μακροχώρι, τον περιφερειακό της πόλης, από τη Νάουσα και από το κέντρο της Βέροιας.


 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο δήμος Βέροιας, πρόκειται για μια αδιευκρίνιστη βλάβη που θα ελεγχθεί από την αρμόδια τεχνική εταιρεία, εφιστώντας μέχρι την επίλυση του προβλήματος, την προσοχή των οδηγών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο ρυθμιστής κυκλοφορίας του κόμβου Κύπρου (διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Στρατού) παρουσιάζει εσωτερική αδιευκρίνιστη βλάβη η οποία χρήζει ελέγχου και αντικατάστασης από την αρμόδια τεχνική εταιρία. Επομένως, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης ο κόμβος πρόκειται να παραμείνει σε κατάσταση αναλαμπής και για το λόγο αυτό οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ