Quantcast

http://picasion.com/

Σε δύο μέτωπα η Βέροια με πίεση χρόνου

Στη Βέροια αναμένουν την απόφαση του Πρωτοδικείου για τον διορισμό νέας διοικούσας επιτροπής. Ηταν να βγει την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η διαδικασία ναι μεν είναι τυπική, ωστόσο η καθυστέρηση «τρώει» χρόνο. Μετά την έγκριση του, θα χρειαστούν δύο εβδομάδες για
τη διαδικασία γενικής συνέλευσης. Η ομάδα της Ημαθίας θα παίξει στη Γ’ εθνική, αλλά μένει να διαφανεί ο τρόπος, με τον οποίο θα γίνει. Φυσικά, καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ. 



Ταυτόχρονα, αναμένεται εντός της εβδομάδας με μεγάλο ενδιαφέρον και η απόφαση των αδερφών Μπίκα για το αν θα αναλάβουν εντέλει τη… νέα Βέροια. Από την άλλη πλευρά, οι πιέσεις προς τον Δήμο απέφεραν καρπούς όσον αφορά την έξωση της ΠΑΕ από το Στάδιο, ωστόσο είναι πολλά τα ζητήματα, τα οποία καλούνται να «τρέξουν» για να παίξει η ομάδα. Μεταξύ αυτών και το θέμα των δανεικών παικτών (σ.σ. από την Κ17).


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ