Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλα για Άννα Βίσση στην Ημαθία - Θα βουλιάξει» το Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Σε ρυθμούς... Άννας Βίσση κινείται εδώ και μερικές ημέρες ο νομός Ημαθίας. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαζί με την «χρυσή» 13μελή μπάντα θα εμφανιστεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου στην Αλεξάνδρεια, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη ενέργεια και έρωτα με όλες τις παλιές και τις νέες επιτυχίες της. Το
καλοκαίρι θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια, και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει… θέλει Άννα Βίσση!

Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στον χρόνο την δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show «εμπειρία». Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να απογειώσει το κοινό της Ημαθίας που την αγαπά και την τιμάει πάντα. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 9.30 μ.μ. και η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ