Quantcast

http://picasion.com/

Ψησταριά «Όπως Παλιά» στα Ασώματα: Η κορυφαία επιλογή για τους καλοφαγάδες!

- Παρασκευή σούβλες και χοιρινό κεμπάπ
- Σάββατο ζυγούρι κεμπάπ & χοιρινό κεμπάπ
- Κυριακή κατσίκι σούβλας & κοκορέτσι

Η ιδανική πρόταση για τους αμετανόητους κρεατοφάγους. Ένα στέκι από αυτά που θα πας αρχικά για το καλό φαγητό και τις σούβλες που

ανάβει τα τριήμερα και θα αγαπήσεις και όλα τα υπόλοιπα. Το περιβάλλον, το όμορφο μπαλκόνι του, την εξυπηρέτηση, τη γεύση και την ποιότητα και κυρίως τις πολύ καλές τιμές!
Η ψησταριά «Όπως Παλιά» στα Ασώματα, είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μεγάλη ποικιλία σε ψητά και κρεατικά της ώρας, σαλάτες και ορεκτικά, μεζέδες και τσίπουρα, ενώ τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα βάζει στη σούβλα κεμπάπ, κατσίκι και κοκορέτσι. Κάθε Παρασκευή βράδυ έχει σούβλες και χοιρινό κεμπάπ. Κάθε Σάββατο βράδυ έχει ζυγούρι κεμπάπ και χοιρινό κεμπάπ, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι έχει κατσίκι στη σούβλα και κοκορέτσι. Η χαρά του μερακλή!

Την ψησταριά «Όπως Παλιά» θα τη βρείτε στα Ασώματα, απέναντι από το Σχολείο και την Εκκλησία. Και τις ημέρες του Μουντιάλ, πάρτε την παρέας σας και απολαύστε ποδόσφαιρο μετά... καλού φαγητού!
Όλα τα είδη προσφέρονται και σε πακέτο. Τηλέφωνο 2331091173

Ψησταριά «Όπως Παλιά»
Κώστας Κρομμύδας
Ασώματα Βέροιας
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ