Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο τοπικό πρωτάθλημα η Βέροια

Πρόστιμο 40.000 ευρώ στον Παπαδόπουλο
«Πληρώνει» την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα η Βέροια... Η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά του χρόνου δεν θα συνεχίσει στη Γ' Εθνική. Όπως γνωστοποίησε το
Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της αρμόδιας Ένωσης, οι Ημαθιώτες υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, στο οποίο θα ξεκινήσουν και με -6.


Παράλληλα, τους επιβάλλεται και πρόστιμο, ενώ επικυρώνεται και τυπικά ότι χάνουν όλα τα ματς στα οποία δεν έδωσαν το παρών με 3-0. Πρόστιμο 40.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο. Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην των εγκαλουμένων 1) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 2) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Πρόεδρο & Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ). ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς, πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην μεν εγκαλουμένη ΠΑΕ i) άμεσο υποβιβασμό της στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής που θα υποβιβαζόταν σε περίπτωση αγωνιστικού υποβιβασμού, ii) αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα μετάσχει, iii) χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000€ και iv) απώλεια όλων των από την ημέρα αποχώρησής της και έως τη λήξη της διοργάνωσης αγώνων, οι οποίοι θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί από τις αντίπαλες ομάδες με σκόρ 3 - 0 και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντίπαλων ομάδων, στον δε Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο αυτής, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000€».

Πηγή: a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ