Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συνεδρίαση - 91 θέματα + 3 έκτακτα + καβγάδες σε... 59 λεπτά!
Η 16η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2018 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018 στο Δημαρχείο της πόλης. Λίγοι ήταν οι
δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν προ ημερησίας το λόγο, υπό το... απειλητικό βλέμμα των ποδοσφαιρόφιλων, που πίσω από τον αριθμό ρεκόρ των 91 θεμάτων της συνεδρίασης έβλεπαν μόνο τον ημιτελικό του Μουντιάλ.
  • Το λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος, αναφερόμενος στη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» και σχολιάζοντας ιδιαίτερα δυο σημεία ως μη... κατανοητά. Τις δυο κάλπες που θα στηθούν στις δημοτικές κοινότητες, καθώς και την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019.
  • Ακολούθησε ο καβγάς μεταξύ Τσαπαρόπουλου και Καγκελίδη με φόντο το Μακεδονικό και την ομιλία του Μητροπολίτη (δείτε εδώ)
  • Δελτίο προς ναυτιλομένους χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Πέτρου Τσαπαρόπουλου ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης, επισημαίνοντάς του πως κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπεται σαν πρόεδρος, που ρόλος του είναι ο συντονισμός της συζήτησης.
  • Την απορία του γιατί ο Πρωθυπουργός δεν προχωράει σε δημοψήφισμα, εφόσον είναι τόσο σίγουρος για την απόφαση που πήρε, σχετικά με το Μακεδονικό, εξέφρασε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. «Γιατί φοβάται τον ελληνικό λαό; Γιατί τέτοια περιφρόνηση στα συλλαλητήρια που εκφράζουν τόσο κόσμο;»
  • Τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του χωριού του και στο αγροτικό οδικό δίκτυο, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της Φυτειάς Νίκος Αγγέλου, που και αυτός πριν λίγη ώρα -και για άλλο λόγο- μάλωσε με τον πρόεδρο του ΔΣ.
  • Κατά τα άλλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως εκτός απροόπτου, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου και αφού μεσολαβήσει περίπου ένας μήνας καλοκαιρινών διακοπών, το δημοτικό συμβούλιο θα επιστρέψει με συνεδρίαση στις 20 Αυγούστου.
Παρά τις αρχικές προβλέψεις και τα... στοιχήματα ότι με 91 θέματα, η συνεδρίαση θα τραβούσε πολύ, όλοι πήγαν «κουβά», καθώς έγινε η ανατροπή και όχι μόνο τελείωσε νωρίς αλλά και σε χρόνο ρεκόρ, 59 λεπτά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ