Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος Λεωνίδας στην Επίδαυρο; Το «Στάσου Μύγδαλα» είναι ΤΟ μετα-παραστασιακό στέκι!

Μια πολλά υποσχόμενη παράσταση ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Άλσους. Ο «Αγαμέμνων», έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στην Επίδαυρο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Πρώτη στάση της καλοκαιρινής περιοδείας η Βέροια και φυσικά η παραδοσιακή στάση
στο «Στάσου Μύγδαλα».


Γιατί μπορεί το τέλος των παραστάσεων στην Επίδαυρο να είχαν συνδεθεί επί δεκαετίες με την ιστορική ταβέρνα του Λεωνίδα, στη Βέροια έχουν συνδεθεί με το «Στάσου Μύγδαλα», όπου ηθοποιοί και συντελεστές ξαποσταίνουν με καλό φαγητό και κρασί, ενώ «γράφονται» και οι πρώτες κριτικές του βεροιώτικου κοινού.
Έτσι και χθες το βράδυ, αμέσως μετά την παράσταση «Αγαμέμνων» στο Άλσος, Στάνκογλου, Πρωτόπαππα, Κατσαφάδος, Πανταζάρας, Φραγκάτου, ο πολυπληθής χορός και συντελεστές, κατέβηκαν στην πόλη για να εξερευνήσουν τη βεροιώτικη κουζίνα και διασκέδαση, επιλέγοντας το «Στάσου Μύγδαλα», ΤΟ απόλυτο... μετα-παραστασιακό στέκι της πόλης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ