Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερινό σινεμά, όπως παλιά, στο Πάρκο Αγίων Αναργύρων

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Βέροιας
Τα καλοκαιρινά σινε -ραντεβού στο κέντρο της Βέροιας είναι καθημερινά, ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την πρωτοβουλία και οι καρέκλες γεμίζουν με ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η ΚΕΠΑ έφερε το θερινό σινεμά στα καλοκαιρινά μας βράδια, προσφέροντας
δωρεάν προβολές στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων. Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουμε όλη τη μαγεία του γαλλικού, ιταλικού και ισπανικού κινηματογράφου, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Βέροιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλήθος κόσμου της Βέροιας, αλλά και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, έχουν αγκαλιάσει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και στις καρέκλες του κοινού βλέπουμε όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά και εφήβους, μέχρι οικογενειάρχες και ανθρώπους της τρίτης ηλικίας! Για όσους δεν έχουν πάει ακόμα στο συγκεκριμένο πάρκο, μια ρομαντική βόλτα θα σας αλλάξει πλήρως την διάθεση.









1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ