Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πραγματικοί ΗΓΕΤΕΣ στέκονται ακλόνητοι

Του Στέργιου Μουρτζίλα*
Διαχρονικά στην ιστορία του ένδοξου έθνους μας οι ικανοί, που έχουν το χάρισμα της ηγεσίας και εμπνέουν με την παρουσία τους τις λαϊκές μάζες, αντί να προκαλούν θαυμασμό και να απολαμβάνουν ευρύτατης αποδοχής, βρίσκονται αντιμέτωποι με την
ζηλοφθονία μικρών και ασήμαντων προσωπικοτήτων. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντέχεις εκ των έσω πισώπλατα μαχαιρώματα. Δεν μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει αν δειλιάσεις και υποχωρήσεις μπροστά σε έωλες συκοφαντίες και μυθεύματα που προσβάλλουν την κοινή λογική. Οφείλεις όμως να προσπαθήσεις. Να εξαντλήσεις όλα τα ψυχικά σου αποθέματα και να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών που έχει επενδύσει πάνω σου ο πιστός λαός της Μακεδονίας.
Αυτός που ξεσηκώθηκε αυθόρμητα διαμαρτυρόμενος για το ξεπούλημα της Ιστορίας του και που θα συνεχίζει κάθε μέρα να υπενθυμίζει με τους αγώνες του σε όλους ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Ηγέτες σαν τον Μητροπολίτη Βεροίας, που ξεπερνά η εμβέλειά τους τα σύνορα της Πατρίδας μας, αποτελούν κόσμημα για το έθνος μας και νοηματοδοτούν με την διακριτή παρουσία τους τις παραδόσεις και τις ιερές παρακαταθήκες του Ελληνισμού.

Είμαστε δίπλα σου Γέροντα! Μείνε πιστός, μέχρι θανάτου, «εν οις έμαθες και επιστώθης».

*Στέργιος Μουρτζίλας
Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ