Quantcast

http://picasion.com/

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας: "Ποτέ την Κυριακή"

Οι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι για μια ακόμη Κυριακή δεν θα ξεκουραστούν, δεν θα έχουν χρόνο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Θα εξαναγκαστούν, παρά τη θέλησή τους, να εργαστούν, επειδή τα καταστήματα θα είναι για μια ακόμη Κυριακή ανοιχτά , λόγω των
εκπτώσεων, όπως προβλέπει η μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.
4177/13) την οποία έχει αφήσει ανέγγιχτη η σημερινή κυβέρνηση.

Ο αγώνας των εμποροϋπαλλήλων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων και στη δουλειά τις Κυριακές, είναι στην πραγματικότητα αγώνας όλων των εργαζομένων για την υπεράσπιση του 8ωρου, 5νθημερου, 40ωρου, κατάκτηση που εργοδότες και Κυβερνήσεις θέλουν να καταργήσουν. 
Ο σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο να δώσουν αποφασιστικά την απεργιακή μάχη της υπεράσπισης της Κυριακής. Κανένας εμποροϋπάλληλος στη δουλειά την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018. Κανένας πολίτης ν μη στηρίξει το άνοιγμα των καταστημάτων.
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

1 σχόλιο:

  1. Ὅστις θέλει νὰ ψωνίζῃ κατὰ Κυριακήν, ἂς ἑτοιμάζεται νὰ ἐργάζεται κυριακάτικα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ