Quantcast

http://picasion.com/

Στο "κόκκινο" ο υδράργυρος στη Βέροια

Την ανηφόρα τραβά από αύριο ο υδράργυρος θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους 34 βαθμούς κελσίου στην πόλη της Βέροιας. Θερμό αναμένεται να είναι και το Σαββατοκύριακο με το καλοκαίρι να αποκαλύπτεται ύστερα από τα συχνά μπουρίνια των περασμένων ημερών. Αναλυτικά για αύριο
Πέμπτη ο καιρός στη Βέροια θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου, ενώ ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο την Παρασκευή φτάνοντας τους 34 βαθμούς.  
Ίδιο το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο με τον καιρό αίθριο και θερμοκρασίες που θα κυμανθούν το Σάββατο από 25 έως 33 βαθμούς και την Κυριακή από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου. 

Γενικότερα αύριο στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ