Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στο Μακροχώρι: Ανθρωπόμορφα τέρατα ασελγούσαν σε ανήλικους

Για ασέλγεια ανηλίκων έναντι αμοιβής, βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κατηγορούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο Μακροχώρι. Πρόκειται για έναν 73χρονο Έλληνα και έναν 22χρονο Αλβανό που κατηγορούνται για περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων το 2016 και το 2017.
Ο αρχές εξέτασαν μία ενιαία καταγγελία παιδιών, τα οποία ανέφεραν τις πράξεις των δραστών, που εκμεταλλεύτηκαν την παιδική αθωότητα για να προχωρήσουν στις τερατώδεις ενέργειές τους. Η αστυνομία τεκμηρίωσε τις καταγγελίες με ιατροδικαστικές εξετάσεις και εξετάσεις μαρτύρων.
Σε βάρος τους των δύο εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Βέροιας, για κατάχρηση σε ασέλγεια, ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής, καθώς και για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών. Τα παραπάνω αδικήματα διέπραξαν τα προηγούμενα έτη από κοινού οι δύο συλληφθέντες μαζί με έναν υπήκοο Αλβανίας 24 ετών σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται, καθώς δεν πλέον διαμένει στην Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ