Quantcast

http://picasion.com/

"Ροζ" ατζέντα, "κόκκινα" δωμάτια και χρήματα για σπείρα μαστροπών στην Κατερίνη

Συνελήφθη 4μελής συμμορία στην Πιερία που δραστηριοποιούταν στη μαστροπεία. Προήγαγαν αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία διευκολύνοντας την ερωτική τους συνεύρεση με «πελάτες» έναντι χρηματικής αμοιβής. Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν πάνω από 7.800 ευρώ ως
αμοιβές. Συνελήφθησαν χθες (10 Ιουλίου 2018) μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 4 άτομα που προήγαγαν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες στην Πιερία.

Πρόκειται για μία 45χρονη και τρεις άνδρες ηλικίας 59, 55 και 37 ετών, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και κατά περίπτωση νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες από τον περασμένο Μάιο, ενώθηκαν με σκοπό την προώθηση αλλοδαπών γυναικών στην πορνεία, ώστε να αποκομίζουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα, διευκόλυναν την ερωτική συνεύρεση των γυναικών με άνδρες, κανονίζοντας ραντεβού σε διαμέρισμα και χώρο καταστήματος που χρησιμοποιούσαν, καθώς και σε δωμάτια ξενοδοχείων, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, αλλά και στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

· συνολικό χρηματικό ποσό των 7.825 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους,

· 6 κινητά τηλέφωνα,

· μπλοκ σημειώσεων με τα ραντεβού κ.α.

Στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνονται 5 ημεδαποί ηλικίας 41 έως 62 ετών, κατά περίπτωση κατηγορούμενοι για μαστροπεία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Όπως εξακριβώθηκε, τα παραπάνω άτομα παρείχαν υποστήριξη στη συμμορία, είτε μεταφέροντας τις γυναίκες σε διάφορους χώρους για ερωτική συνεύρεση, είτε αναζητώντας νέους «πελάτες», είτε εξασφαλίζοντας νέες γυναίκες προκειμένου να τις προάγουν στην πορνεία.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, προκειμένου η 45χρονη να δικαιολογήσει ως νόμιμα τα χρηματικά ποσά που αποκόμιζε, θα εμφανιζόταν στη δήλωση φορολογίας 47χρονου, ως εργαζόμενη σε αγρόκτημα.

Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 αλλοδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ