Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και με τη «βούλα» η παραχώρηση της πλατείας Βεργίνας για το Συλλαλητήριο

Η παραχώρηση της πλατείας Βεργίνας, από το δήμο Βέροιας στην Οργανωτική Επιτροπή Φορέων του νομού Ημαθίας, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 19:30 το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, συζητήθηκε σήμερα ως μοναδικό θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με
έγγραφό του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής φορέων του νομού (Πολιτιστικών Συλλόγων, Σωματείων, Κοινωνικών φορέων και ΜΜΕ), Αντώνης Καγκελίδης, ζήτησε την παραχώρηση της πλατείας, καθώς και την υποστήριξη του δήμου Βέροιας μέσω της παροχής εξέδρας, προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, ηλεκτρικού ρεύματος και παραχώρησης χρήσης των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων της ΤΚ Βεργίνας.

Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα σε μια συνεδρίαση εξπρές, με τους διοργανωτές να παίρνουν έτσι και με τη «βούλα» την πλατεία Βεργίνας.







1 σχόλιο:

  1. Εὐτυχῶς! Θὰ ἦσαν πραγματικῶς κατάπτυστοι καὶ καταγέλαστοι ὅσοι τυχὸν θὰ προέβαλλον δικολαβικὰς προφάσεις ἢ δῆθεν κίνδυνον... ἐπεισοδίων πάλι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ