Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανικός τα ξημερώματα στο Ρολόι - ΙΧ σε τρελή πορεία καβάλησε πεζοδρόμιο

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Βέροιας, με ΙΧ που καβάλησε πεζοδρόμιο. Ήταν περίπου στις 5 τα ξημερώματα, οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καβάλησε το πεζοδρόμιο επί
της οδού Μητροπόλεως, στην Πλατεία Ωρολογίου. Οι κάτοικοι της περιοχής, έπειτα από τον δυνατό θόρυβο, πετάχτηκαν από τον ύπνο στα μπαλκόνια τους και αντίκρισαν εικόνες καταστροφής.

Το ΙΧ είχε παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, κολονάκια, ταμπέλες και καρέκλες, ενώ η τρελή πορεία του σταμάτησε μπροστά στο καφενείο «Το Στέκι». Ευτυχώς, λόγω της ώρας, δεν κινούνταν κάποιος πεζός στο πεζοδρόμιο και έτσι γλυτώσαμε τα χειρότερα, με απολογισμό μόνο υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Βέροιας. Δείτε εικόνες από το σημείο:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ